Træningsinfo

Løbetræningen foregår hele året rundt. Træningen har forskelligt indhold, afhængig af hvor på sæsonen vi er, men du vil hele året rundt, kunne få både tekniktræning, styrketræning, og intervaltræning.

Teknik, styrke og intervaltræning, bliver primært afviklet på Sundby idrætspark på Amager hver mandag kl. 18 til 19:30. På stadion er der en rundbane, som er perfekt til formålet, og gør endvidere at træneren kan holde øje med flere på én gang. Indgangen til løbebanen er ud til Englandsvej.

Herudover trænes der fra tid til anden og så længe det er lyst nok til det, bakkeløb på Amagers bakker på Ameger Fælled ved Sundby metro station.

Vi tilstræber at afholde flere træninger, men vores erfaringer siger, at én organiseret træning med specifikt indhold på en rundbane som udgangspunkt, er optimalt. På vores Facebook side kan der organiseres flere træninger ved behov.

Du skal til løbetræning medbringe sko, måske lidt ekstra varmt skiftetøj, og en drikkedunk. Måske er en gel, eller noget energidrik også en god idé.

Comments are closed